Power HaxBall League

Forum, które jest na popularnej grze przeglądarkowej: haxball.com. Jest to forum bazowane na specjalnej mapce jaką jest Power Clasic. Będą to rozgywki 2 na 2 oraz 1 na 1. Powodzenia :D.

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2013-02-17 10:41:00

Zohan

Sędzia

Punktów :   

I wydanie gazetki: ''Świat w PHB League''

Witamy w naszym I wydaniu: '' Świat w PHB League''
W tym numerze:
- Wywiad z Bigosem ( Adminem forum)
- Rozpoczynamy ligi: 1v1 i 2v2.
- Podsumowanie I kolejki ligi 1v1.
- Ogłoszenia związane z forum.
- Wzmianki o Pucharze PHB. Ogólne informacje.

Życzę miłego czytania.

Krótki wywiad z Bigosem przeprowadził Zohan.
Zohan: Witam naszego pana admina.
Bigos: Witam redaktorze.
Z: Czy ma pan doświadczenie w prowadzeniu forum?
B: Niestety nie. Jest to moje pierwsze forum o tematyce Haxballa. Jednak podoba mi się ta funkcja i mam nadzieję, że forum będzie się dalej, sprawnie rozwijać.
Z: Kto według ciebie ma największe szanse na zwycięstwo w tym sezonie ligi 1v1?
B: Jak dla mnie wszyscy mają równe szanse. Na liście rezerwowych również są zawodnicy z potencjałem.
Jak dla mnie trudno wytypować mistrza na dzisiejszy dzień.
Z: Jaki jest twój typ do 2v2?
B: Tutaj także jest bardzo ciężko stwierdzić. Jest kilka doświadczonych teamów, ale są także nowe teamy, które mogą się okazać czarnymi końmi naszej ligi.
Z: Dziękuje za wywiad i pozdrawiam.
B: Ja również dziękuje. Życzę powodzenia w pracy redaktora.

Rozpoczynamy ligi: 1v1 i 2v2.

Tak jest! W końcu zaczęła się liga 1v1! Zawodnicy już rozegrali 1 kolejkę. Pierwsza liga składa się z 10 zawodników. Jest także 4 zawodników rezerwowych, w razie gdyby jeden z podstawowych zawodników zrezygnował z gry. Otrzymałem także informację, że jeśli na liście rezerwowej uzbiera się 8 graczy stworzona zostanie 2 liga. Tyle co do 1v1.
Rozpoczynamy także ligę 2v2. Zebraliśmy już 10 drużyn i możemy zaczynać. I kolejkę wyznaczono na dni: 17.02- 20.02.

Podsumowanie I kolejki ligi 1v1
Oto wszystkie wyniki meczy I kolejki:
Zohan 25-14 Minek
dominik9903 17-8 lRml
kokisz 12-18 czareq
Zielin 21-7 VestaX
Bigos 23-22 /|||\ нαя∂cσяgяαcz

Najbardziej wyrównanym meczem było spotkanie Bigosa z Hardem. Walka toczyła się do samego końca, jednak zwyciężył Bigos. Pewnie zwyciężyli zielin oraz Zohan. Dobry mecz zagrał również dominik9903.
Myślę, że II kolejka będzie równie pasjonująca.

Ogłoszenia forum.
Wciąż trwają nabory na:
- moderatorów;
- hosterów;
- sędziów;
Trwa wciąż konkurs na grafika forum pt: '' Logo PHB''. Jego zadaniem jest stworzenie nowego loga naszej ligi.

Wzmianki o Pucharze PHB.

Puchar PHB w lidze 1v1 rozpocznie się podczas trwania 3 kolejki. Będą w nim uczestniczyli zarówno zawodnicy ligowi jaki i zawodnicy z listy rezerwowej (II liga). Będą to mecze play-off (ćwierćfinały itp.).
Co do Pucharu PHB 2v2 rozpocznie się on w trakcie 2 kolejki. Będzie rozgrywany na tej samej zasadzie.

To tyle. Redakcja pozdrawia wszystkich użytkowników i życzymy powodzenia.
Skład redakcji:
- Zohan;

Ostatnio edytowany przez Zohan (2013-02-17 10:42:00)

Stopka forum

RSS